WIJ BEZORGEN UW BESTELLING ZO SNEL ALS MOGELIJK. CONTROLEER VOOR UW BESTELLING GOED DE VOORRAADSTATUS BIJ HET GEWENSTE PRODUCT, PRODUCTEN DIE OP VOORRAAD ZIJN WORDEN BINNEN 48-UREN GELEVERD.

BESTELLINGEN WORDEN OP DE BGG VOOR DE 1E DREMPEL BEZORGD, BESTELLINGEN MET MONTAGE WORDEN OP AFSPRAAK BINNEN CIRCA 7 WERKDAGEN GEMONTEERD.

0512 53 86 37 ma-vr 10:00 tot 17:00
MENU

CUBE

De CUBE is de nieuwste innovatie van Quooker. Met de Quooker CUBE produceert je Quooker kokend waterkraan naast koud, warm en kokend water ook gefilterd, gekoeld en bruisend water. Hiermee maak je van de standaard 3-in-1 kraan een 5-in1 Quooker kraan.

De Quooker CUBE is een extra reservoir welke naast je standaard kokend waterkraan reservoir komt te staan. De 5-in-1 CUBE levert hierbij voornamelijk gefilterd en gekoeld bruisend water. Het is ook mogelijk om gekoeld plat water te tappen echter gaat het hierbij om een kleine hoeveelheid van tot 2 glazen per keer. De Quooker CUBE is in combinatie met de Quooker kokend waterkraan te bestellen en werkt niet als losstaand systeem. Wil je Quooker CUBE los bijbestellen voor je Quooker systeem? De CUBE is toe te passen op Quooker combinaties van model: 2018.

Tijdelijk 4 gratis CO₂-cilinders bij aankoop van een Quooker met CUBE. Om gebruik te maken van de actie neem contact op na je bestelling met onze klantenservice. (cilinders worden na gratis registratie opgestuurd door Quooker).

1-3 van 3 producten

1-3 van 3 producten