WIJ BEZORGEN EN MONTEREN NOG VOLGENS DE NORMALE PLANNING, MONTAGE IS OP AFSPRAAK BINNEN 5-WERKDAGEN MOGELIJK
WE LEVEREN VOOR DE DREMPEL VAN UW WONING OP DE BEGANE GROND EN KOMEN DUS NIET MEER BINNEN.
WEGENS EXTREME DRUKTE BIJ DE VERVOERDERS VRAGEN WIJ U REKENING TE HOUDEN MET 1-2 DAGEN EXTRA LEVERTIJD.
0512 53 86 37 ma-vr 10:00 tot 17:00
MENU

Combi+

Het COMBI+ reservoir wordt op de koud en warmwaterleiding aangesloten, bij deze variant heb je direct de beschikking tot 7 liter kokend water. De opwarmtijd van het COMBI+ reservoir is circa 20 minuten. Voordeel van deze toepassing is dat het warmwater door het mengventiel wordt gemend met het kokend water uit het reservoir. Hierdoor heb je de beschikking tot 7 liter kokend en onberperkt 40°C en 60°C water.

De Quooker met een COMBI reservoir wordt op de koudwaterleiding aangesloten, bij deze variant heb je direct de beschikking tot 7 liter kokend water. De opwarmtijd van het COMBI reservoir is circa 20 minuten. Doordat de COMBI alleen op de koudwater aansluiting wordt aangesloten heb je de beschikking tot 27 liter 40°C en 15 liter 60°C water.

Voor een kleinere capaciteit kun je kijken bij het assortiment Quooker met een PRO3-VAQ reservoir. Ook deze worden aangesloten op de koudwaterleiding, bij een PRO3-VAQ reservoir heb je de beschikking tot 7 liter kokend water. De opwarmtijd van het PRO3-VAQ reservoir is circa 10 minuten.

1-8 van 8 producten

1-8 van 8 producten